HTML

90

A 90-es évek sose érnek véget! Hubba-Bubba rágó? Prehistoric 2? Családi mozidélután a Disneyvel? Ugrin Emese? Hasbro? Talapa János? Tépőzáras védőszövet a BMX vázon? Mindez egy helyen! Zene, sport, számítógép, tévé, mozi, politika, közérzet, mindennapok, szigorúan szubjektíven.

90-es évek a Facebook-on

Ennyien olvastok

Friss hozzászólások

Kapcsolat

Ha valami ötleted, vagy észrevételed van akkor ide írj: 90esblog@gmail.com

Britney Spears – Sometimes

2011.09.16. 08:45 :: Kurtz ezredes

 Év: 1999

Nemzetiség: amerikai

A hamvas, még bármiféle látható mentális zavaroktól mentes Britney első romi slágere annak ellenére megmaradt emlékezetünkben, hogy nem mondható igazi lassúzós zenének. A zseniális szövegvilág azonban már az akkori jóval zsengébb angoltudásunk mellett is tökéletesen bemutatta a nők „ahogy esik úgy puffan” lelkivilágát. Hazugságok, önellentmondások, időre van szükségem, de azért te kellesz nekem. Britney azóta befutott magánéleti pályája bizonyítja igazán, hogy szövegírói ezzel a rengeteg sületlenséggel még indokolatlanul szépre is festették a valóság jóval kegyetlenebb képét.


1 komment

Címkék: britney spears sometimes

A bejegyzés trackback címe:

https://90es.blog.hu/api/trackback/id/tr413230865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chris8587 2019.06.24. 21:31:43

Ami nem hiányzik a 90 es évekből az maga spricc művésznő!
Valami borzalom ez a szám!
süti beállítások módosítása