HTML

90

A 90-es évek sose érnek véget! Hubba-Bubba rágó? Prehistoric 2? Családi mozidélután a Disneyvel? Ugrin Emese? Hasbro? Talapa János? Tépőzáras védőszövet a BMX vázon? Mindez egy helyen! Zene, sport, számítógép, tévé, mozi, politika, közérzet, mindennapok, szigorúan szubjektíven.

90-es évek a Facebook-on

Ennyien olvastok

Friss hozzászólások

Kapcsolat

Ha valami ötleted, vagy észrevételed van akkor ide írj: 90esblog@gmail.com

E-rotic – Willy use a Billy

2010.09.22. 16:25 :: Kurtz ezredes

Év: 1995

Nemzetiség: német

Újabb alapslágerrel örvendeztetjük meg a 90-es évek zenéinek kedvelőit. A mindig dugós témát nyomató E-rotic felejthetetlen slágerével, amelynek tökéletes klipjére elpirultak a lányok, a fiúk pedig olyan vagányul vigyorogtak, mintha addig nem a Tutti Frutti Party beszerzése lett volna a legkomolyabb szexuális élményük. A tökéletes klip kifejezés nem túlzás, hiszen az összes felvilágosító óránál hatékonyabban véste az agyukba, hogy mit kell tenni, ha nem akarunk éccet meg pocaklakós babaprojektet.


6 komment

Címkék: e rotic willy use a billy

A bejegyzés trackback címe:

https://90es.blog.hu/api/trackback/id/tr782252997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vipera01 2010.09.22. 16:53:31

A kedvencem az E-Rotictól. A felvilágosító órát meg benéztétek. 2002-ben, ofő órán néztünk Czeizel Endrével felvilágosító dokumentumfilm sorozatot, és a végén ment ez a szám, és így a klipet is leatták. Mindenki bazsajgott, az osztályfőnökünk is :)

95-ben még csak 10 éves voltam, így ez a fajta eurodance sajnos kimaradt az életemből. Ilyenkor irigylem a bátyámat, ő öt évvel idősebb tőlem, így kamaszkorában erre bulizhatott.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2010.09.23. 09:49:22

@Vipera01:

Nekünk is leadták azt a filmet... szgény Czeizel, akkor még nem volt meghurcolva, mint csecsemőgyáros.

elistvan 2010.09.23. 09:59:36

Nálunk is volt ilyen felvilágosító óra, de asszem egy pasi jött előadónak a szakközépiskolai évek alatt, és 2 osztályból volt csak egy fiús meg egy csajos óra megtartva az egyik osztályfőnöki terhére. Attól lehetett mindent kérdezni, de sokan úgy bele voltak pirulva, hogy megnyikkanni se mertek. Aztán meg emlékszem egy másik esetre postaforgalmiba jártam ketten voltunk fiúk az osztályban (de a másik nem vállalta be engem meg rádumáltak a csajok) egyik osztálytársnőmmel kellett hogyan tegyük fel a gumit a banánra című jelenetet bemutatni. Ahol a szereposztás szerint én tartottam a banánt, ő krémezte meg húzta rá a védelmet. Mondjuk a csajos nagyon bejött nekem akkoriban. El lehet képzelni a röhögést, meg, hogy a fejem milyen színekben játszott az eksön alatt.

uz 2011.03.30. 13:43:21

Poén szám, bár erre konkrétan nem emlékszem. De a TuttiFruttiPartyra, CicaMagazinra igen :-)

Mocsár 2011.08.19. 21:28:44

minden számukat imádtam. :)))

nálunk a felvilágosító óra abból állt, hogy bioszon felolvastuk a szexre vonatkozó fejezetet a tankönyvből. még emlékszem, hogy imádkozott mindenki, nehogy rá essen a tanárnő választása, és neki kelljen olvasni a következő bekezdést. :D
süti beállítások módosítása