HTML

90

A 90-es évek sose érnek véget! Hubba-Bubba rágó? Prehistoric 2? Családi mozidélután a Disneyvel? Ugrin Emese? Hasbro? Talapa János? Tépőzáras védőszövet a BMX vázon? Mindez egy helyen! Zene, sport, számítógép, tévé, mozi, politika, közérzet, mindennapok, szigorúan szubjektíven.

90-es évek a Facebook-on

Ennyien olvastok

Friss hozzászólások

Kapcsolat

Ha valami ötleted, vagy észrevételed van akkor ide írj: 90esblog@gmail.com

Oasis - Don't Look Back in Anger

2009.10.30. 13:35 :: Gudea enszi

Év: 1996

Nemzetiség: angol

Megjelent a (What’s the Story) Morning Glory, és mindenki el volt ragadtatva. A lányok úgy sikítottak, mintha Elvist és a Beatlest egyszerre látnák a színpadon, az MTV-n pedig minden másnap leadtak egy műsort, amiben arról volt szó, kép és hang, hogy az Oasis turnézik, vagy exkluzív koncertet ad, vagy azt mutogatták ahogy stúdiózott. Volt azon a lemezen jópár kiváló dal, amelyeket a hivatalos énekes, Liam Gallagher énekelt, aki itt egyebet sem tesz, mint kóvályog a villában, üti a csörgőjét, és olyan tekintettel néz, ahogy a sztárok szoktak. Ehhez a dalhoz viszont – amelyről a szerzője, Noel Gallagher is azt mondja, hogy nem érti miről szól a szövege – sikerben talán csak a Wonderwall volt fogható. Jómagam arról sem voltam akkor meggyőződve, és most sem vagyok, hogy az ifjabbik Gallagher fivér rátermettebb énekes a bátyjánál, de ezt ők nyilván jobban tudják. Azaz tudták, amíg össze nem vesztek, és Noel ott nem hagyta a 90-es évek legsikeresebb poprock bandáját.


2 komment

Címkék: oasis dont look back in anger

A bejegyzés trackback címe:

https://90es.blog.hu/api/trackback/id/tr411486656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TorrenteXY 2009.10.30. 22:02:54

Az a baj hiába hallgatok Oasist, a Wonderwall-hoz fogható nótájuk nincs még egy. Mindegyik jó, de nem érnek fel a klasszikus rokenroll bandákhoz szerintem. Igaz, bármikor szívesen elhallgatom, csak ritkán játszák őket.

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2009.11.18. 09:22:57

Jaj de utáltam ezt a bandát. Mekkora öntelt fasz az énekesük.
süti beállítások módosítása