HTML

90

A 90-es évek sose érnek véget! Hubba-Bubba rágó? Prehistoric 2? Családi mozidélután a Disneyvel? Ugrin Emese? Hasbro? Talapa János? Tépőzáras védőszövet a BMX vázon? Mindez egy helyen! Zene, sport, számítógép, tévé, mozi, politika, közérzet, mindennapok, szigorúan szubjektíven.

90-es évek a Facebook-on

Ennyien olvastok

Friss hozzászólások

Kapcsolat

Ha valami ötleted, vagy észrevételed van akkor ide írj: 90esblog@gmail.com

E-rotic - Fred Come To Bed

2009.04.01. 22:45 :: Papi83

Év: 1995

Nemzetiség: német

Régóta fennálló hiányt pótol szerkesztőségünk: az egyik legnagyobb hepinesszduóként számon tartott E-rotic népszerűségével már imádott évtizedünk derekán is tarolt, a germán szőkeciklon és az amerikai importnéger remekül kiegészítették egymást. A felnőtt tartalomra gondtalan gyermekéveinkben a sok ugrabugrálás közben nem igazán figyeltünk, bár valljuk be nyugodtan, nekünk férfiaknak a refrén azért már párszor okozott némi tesztoszterontöbbletet. Tinidiszkók és házibulik alapkelléke, manapság pedig tökéletes ráhangolódás bármilyen „sporthoz”. Hallgatása a nap minden szakában javallott, mellékhatásai pedig csak pozitívak!


2 komment

Címkék: e rotic fred come to bed

A bejegyzés trackback címe:

https://90es.blog.hu/api/trackback/id/tr51040821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

One China 2009.07.17. 23:41:03

Ez a régi klassz erobikos mozgás. Norbi is megirigyelte.

Vipera01 2010.04.03. 23:21:13

Az a különbség az E-Rotic és a mai popsztárok között, hogy az előbbi azt mondta, hogy azért szexelj mert az jó és bárki számára elérhető, utóbbi meg azt, hogy csak pénzes és bunkó hapsikkal dugjál.

Ezért, bár rühellem a liberalizmust, mégsem tudok valamiért haragudni az E-Roticra.
süti beállítások módosítása