HTML

90

A 90-es évek sose érnek véget! Hubba-Bubba rágó? Prehistoric 2? Családi mozidélután a Disneyvel? Ugrin Emese? Hasbro? Talapa János? Tépőzáras védőszövet a BMX vázon? Mindez egy helyen! Zene, sport, számítógép, tévé, mozi, politika, közérzet, mindennapok, szigorúan szubjektíven.

90-es évek a Facebook-on

Ennyien olvastok

Friss hozzászólások

Kapcsolat

Ha valami ötleted, vagy észrevételed van akkor ide írj: 90esblog@gmail.com

Ando Drom - Na kamel ma

2011.08.27. 08:00 :: Mr. Winston Wolf

Év: 1995

Nemzetiség: romani (magyar)

„Jaj Devla jaj a Fáni nem szeret engem, pedig bokhálós vagyok a mindzsójára, és csak csinálja itt nekem a nagy bánatot, inkább iszom egy kis retyiját. Dik tesókám suneled ezeket a szép csajokat ottan e? Milyen sukár, cifra diklójuk van, haljak meg de csumidáznám őket!” A jugó és exjugó filmekből is ismerős libatollas, sátoros-cerhári fíling egy kis autentikus magyar cigányzenével aláfestve. Hamis(?) cigányromantika, pozőr öntetszelgés vagy keserédes, nyers életigenlés, nyomorúságot enyhíteni próbáló találékonyság, egy északi protestáns számára irigylendően ismeretlen, mámoros önfeledtség? Szerintem páran már találkoztunk boldog cigányokkal, de nem Bánffyhunyadon és nem csak akkor, mikor osztották a segélyt, mert az ő szeretetnyelvük nem a pénz. Igenis dumnule Inkei, páran azért néha merünk cigányok lenni! Te del o Del amenge baxt zor thaj sastyipe!


3 komment

Címkék: ando drom na kamel ma

A bejegyzés trackback címe:

https://90es.blog.hu/api/trackback/id/tr863183087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Napo 2011.08.27. 12:38:47

Há' dik mán ez nem mögy!

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2011.08.27. 23:34:28

A büdös kurva anyjukért tiltassák le. Hogy romoljon meg a májuk !!!

Napo 2011.09.03. 22:25:38

www.youtube.com/watch?v=EiLUSXlg-_o

Csakhogy senki ne maradjon le semmiről.
süti beállítások módosítása