HTML

90

A 90-es évek sose érnek véget! Hubba-Bubba rágó? Prehistoric 2? Családi mozidélután a Disneyvel? Ugrin Emese? Hasbro? Talapa János? Tépőzáras védőszövet a BMX vázon? Mindez egy helyen! Zene, sport, számítógép, tévé, mozi, politika, közérzet, mindennapok, szigorúan szubjektíven.

90-es évek a Facebook-on

Ennyien olvastok

Friss hozzászólások

Kapcsolat

Ha valami ötleted, vagy észrevételed van akkor ide írj: 90esblog@gmail.com

Guns 'N' Roses - Estranged

2011.09.14. 08:00 :: Gudea enszi

Év: 1993

Nemzetiség: amerikai

A Use Your Illusion rocktörténeti jelentőségét felesleges hangsúlyozni, hiszen ennyi kiváló dal még a duplaalbumokon sem szokott sorakozni. Az Estranged viszont egy méltatlanul aluljátszott mestermű. Persze egy olyan világban, ahol a rádiók és a zenetévék még a November Raint is képesek félbemetszeni, igazán nincs irigylésre méltó helyzetben egy további majd’ 10 perces darab. A Torgyán doktorhoz hasonlóan, különleges orgánummal rendelkező Axl Rose már-már Torgyán doktorhoz mérhető szájmenést képes felmutatni a dalszövegek terén. Szerencsére ő azért menő zenét is képes rittyenteni mellé, amire aztán Slash is tekerhet egy szólót, csak úgy szerényen, a vízen járva.


6 komment

Címkék: guns n roses estranged

A bejegyzés trackback címe:

https://90es.blog.hu/api/trackback/id/tr963225579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oc 2011.09.14. 09:22:29

Örök kedvenc, egy mestermű.

3aTi3 2011.09.14. 10:34:05

érdemes megemlíteni, hogy a klip minden idők egyik legdrágább klipje, hozzávetőleges 4 millió dolláros bekerüléssel (közel 1 milliárd forint!)

demisec · http://thepit.blog.hu 2011.09.15. 13:29:12

Dal: pazar; Klip: iszonyat béna; Zenekar: az elmúlt 20 év talán legígéretesebb bandája; Axl: kivételes hang, kár, hogy az allűrösködései miatt hazavágta a GNR-t):
Emlékszem, annak idején a nyári szünetben volt, hogy napokig az (eredeti) MTV előtt gubbasztottunk nővéremmel, hogy elcsípjünk 1-1 Guns nótát (mert valóban csak a megcsonkított November Rain, esetleg You Could Be Mine került adásba néha-néha). Köszi a kellemes emléket!!!

Napo 2011.09.15. 21:56:19

Én szeretem a rockot, de a Guns 'N' Roses-t mindig túl szentimentálisnak tartottam ahhoz, hogy az igazi rockzenekarokhoz soroljam... a November Rain-nek már csak a neve említésétől is már legszívesebben a falra másznék.

Napo 2011.09.16. 11:58:22

Talán azért sem szimpi nekem pl. a Guns 'N' Roses frontembere, mert amikor egyszer véletlenül ismerőseim találkoztak vele mikor itt koncertezett, és egyikőjük megkérdezte Rose-tól, hogy mit tart a város legnagyobb nevezetességének vagy jellegzetességének, kijelentette, hogy nem nagyon van itt semmi érdekes, legfeljebb ő ha itt van, mert akkor őmaga az egyetlen nevezetessége Budapestnek.

Ismiim csak lestek, hogy ezt tényleg komolyan gondolja-e...

Egyébként biztos fantasztikus énekes, nekem ennek ellenére nem tetszik a hangja SEM. :)
süti beállítások módosítása