HTML

90

A 90-es évek sose érnek véget! Hubba-Bubba rágó? Prehistoric 2? Családi mozidélután a Disneyvel? Ugrin Emese? Hasbro? Talapa János? Tépőzáras védőszövet a BMX vázon? Mindez egy helyen! Zene, sport, számítógép, tévé, mozi, politika, közérzet, mindennapok, szigorúan szubjektíven.

90-es évek a Facebook-on

Ennyien olvastok

Friss hozzászólások

Kapcsolat

Ha valami ötleted, vagy észrevételed van akkor ide írj: 90esblog@gmail.com

Mr. President - Happy People

2011.09.12. 22:20 :: Gudea enszi

Év: 1998

Nemzetiség: német

Egy örökzöld gyöngyszem, amely minden arcra mosolyt csal. A szöveghez hasonlóan az ellazult fejjel hátsó ülésen terpeszkedés is remekül illik a Lazy Dee művésznevű afrogermán ceremóniamesterhez. Nem is jut eszünkbe más, aki ilyen magabiztossággal tudná irányítani egy buli tagjait a barbecue-parti, a napon sütkérezés, illetve a tengerparton, feltett kézzel éneklés között.


4 komment

Címkék: mr. president happy people

A bejegyzés trackback címe:

https://90es.blog.hu/api/trackback/id/tr983221975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vipera01 2011.09.15. 12:12:37

Elég felejtős daluk, amit jelez hogy az enyém az első komment. Night Club albumuk már a hanyatlásuk kezdete volt, azután már csak egyetlen emlékezetes számuk volt, a Simbaleo.

Dzsoni Kráncs 2011.09.16. 21:32:50

Up'n away,Take me to the limit,Follow the sun,Four on the floor mind jobb szám,a hanyatlás a Coco Jumboval kezdődött,ami igaz,hogy világsláger lett,de hatalmas gagyi is egyben.

bug jr. 2012.04.28. 17:12:17

amikor kiderült anno h ezt tolják ki a nightclubról aktuális kislemeznek és klipnek, hogy hatalmas felháborodásom feldolgozzam, beléptem az ifjúsági magazin apróhirdetései között fellelt mr.president and love fanclubba és szinte kérdőre vontam a mit sem sejtő és nálam nyilván sokkal felkészületlenebb klubtulajt h miért nem az album nyitódalával a you can dance cíművel tették ugyanezt.
hol volt akkor még internet meg fórumok ahol elsírhattam volna bánatom.

Adani 2013.12.23. 21:50:06

Tőlük csak a Coco Jumbo-t hallottam sokáig, az ment régen mindenhol.
süti beállítások módosítása