HTML

90

A 90-es évek sose érnek véget! Hubba-Bubba rágó? Prehistoric 2? Családi mozidélután a Disneyvel? Ugrin Emese? Hasbro? Talapa János? Tépőzáras védőszövet a BMX vázon? Mindez egy helyen! Zene, sport, számítógép, tévé, mozi, politika, közérzet, mindennapok, szigorúan szubjektíven.

90-es évek a Facebook-on

Ennyien olvastok

Friss hozzászólások

Kapcsolat

Ha valami ötleted, vagy észrevételed van akkor ide írj: 90esblog@gmail.com

Skunk Anansie - Weak

2011.08.25. 16:49 :: Gudea enszi

Év: 1996

Nemzetiség: angol

Láttunk már rockzenekart női énekessel, de arra azért alaposan rácsodálkozott zsenge tudatunk, hogy ez a nő nemhogy néger, még kopasz is. Ez egy posztszocialista gyereknek maga volt a teljes szürrealizmus. Skin világfájdalommal átitatott, kiváló hangja azért kárpótolt minket a látványsokkért, és azért, hogy itt nem láttunk annyi jó nőt, mint egy Spice Girls klipben. A sallangmentes, nyers, tökös rockzenében pedig eleve ritkán csalódik az ember.


2 komment

Címkék: skunk anansie weak

A bejegyzés trackback címe:

https://90es.blog.hu/api/trackback/id/tr243180130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Napo 2011.08.25. 18:28:11

Érett, kapitalista körülmények által jól megedzett idegrendszerű felnőttként nézve is sokkoló ez a lila rúzs, de szerencsére mindezt feledteti a kisgyerek hernyós ugrálója - hála a jó arányérzékkel megáldott rendezőnek. :D

De azért mindent elárul, hogy egy rock bandának nem találtak vadabb helyet és időpontot, mint fényes nappal egy parkoló. Ez a kopasz gitáros zöld pólójával fűszerezve igazi 90's.

Dzsoni Kráncs 2011.08.27. 22:49:26

Én inkább azt furcsállottam,hogy fekete létére bőrfejű és még Skinnek is hívják,hiába nekünk,akiket gimi elsőben még Geszti megetetett azzal,hogy amit csinál az rap a Skunk Anansie legalább akkora kultúrsokk volt,mint Sin és Sebastian!
süti beállítások módosítása