HTML

90

A 90-es évek sose érnek véget! Hubba-Bubba rágó? Prehistoric 2? Családi mozidélután a Disneyvel? Ugrin Emese? Hasbro? Talapa János? Tépőzáras védőszövet a BMX vázon? Mindez egy helyen! Zene, sport, számítógép, tévé, mozi, politika, közérzet, mindennapok, szigorúan szubjektíven.

90-es évek a Facebook-on

Ennyien olvastok

Friss hozzászólások

Kapcsolat

Ha valami ötleted, vagy észrevételed van akkor ide írj: 90esblog@gmail.com

Bee Gees - Secret Love

2011.04.05. 12:32 :: Papi83

Év: 1991

Nemzetiség: brit

Mondhatnánk, hogy inkább szüleink generációját idézik a jellegzetes „fejhangjunkról” elhíresült Gibb-fivérek – történetük ugyanis egészen a ’70-es évekig nyúlik vissza. Később anyukáink sugárzó tekintete tapadt a tévére, ha a köztévé műsorra tűzte klipjüket (elég gyakran megtörtént) – különösen a szakállas Barry látványa vitte náluk a prímet. A mi emlékeinkről leginkább a Nap-TV műsorszerkesztője gondoskodott: hosszú évekig minden reggel 9-kor a Secret Love-val zárult a műsor – nekünk pedig a vakáció ideje alatt rendszerint így kezdődött a nap.


2 komment

Címkék: bee gees secret love

A bejegyzés trackback címe:

https://90es.blog.hu/api/trackback/id/tr242801495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gudea enszi · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2011.04.05. 16:38:20

Bakker, a Nap-TV vége... Hihetetlen, h micsoda emlékek elő tudnak itt bukkanni. :D

orgyen 2011.04.07. 03:23:19

Én évekig azt hittem, hogy a Dolák-Saly-imitátor másodhegedűsé a kappanhang.
www.youtube.com/watch?v=qnDHXJPY87Q
süti beállítások módosítása