HTML

90

A 90-es évek sose érnek véget! Hubba-Bubba rágó? Prehistoric 2? Családi mozidélután a Disneyvel? Ugrin Emese? Hasbro? Talapa János? Tépőzáras védőszövet a BMX vázon? Mindez egy helyen! Zene, sport, számítógép, tévé, mozi, politika, közérzet, mindennapok, szigorúan szubjektíven.

90-es évek a Facebook-on

Ennyien olvastok

Friss hozzászólások

Kapcsolat

Ha valami ötleted, vagy észrevételed van akkor ide írj: 90esblog@gmail.com

Billie Piper - Day & Night

2011.02.15. 17:55 :: Papi83

Év: 2000

Nemzetiség: angol

Eheti angyalkánk nem éppen a napsütés otthonából érkezett meg hozzánk még a ’90-es évek végén. Nem tévedés, tényleg akkor, pechjére viszont remek üzleti érzékkel megáldott menedzsere mindössze néhány héttel Britney debütáló lemeze után dobta a mélyvízbe kis védencét. Ennélfogva nem is lehet csodálkozni azon, hogy senki sem figyelt fel az akkoriban még valóban halovány, ám hazai viszonylatban tehetségesnek számító lánykára. Eltelt aztán egy év, ami alatt Billie is tanult egy keveset: formásabb lett, hangja karakteresebbé vált, a koreográfiát pedig akár Ms. Spearsre is szabhatták volna. Így a Day & Night már valóban piacképes és sokat játszott sláger tudott lenni a csatornán túl is. Később Billie mindenféle ZS-kategóriás sorozatban csillogtatta színészi tehetségét – maradjunk annyiban, hogy a zenés-táncos dolgaira szívesebben gondolunk vissza.


4 komment

Címkék: billie piper day & night

A bejegyzés trackback címe:

https://90es.blog.hu/api/trackback/id/tr602663409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ac3^BB 2011.02.15. 18:20:30

nagyon jo kiscsaj volt, es meg most is ;)

xstranger 2011.02.16. 02:07:16

ZS????

A Dr Who az ZS???

+Secret Diary of a Call Girl. Fel orat lattam belole, sok ruha ezalatt nem volt rajta :), szoval nezendo.

Gukker 2011.02.16. 12:54:54

ZS-kategóriás sorozatban?
ZS-kategóriás sorozatban??
ZS-kategóriás sorozatban???

A Doctor Who, a Secret Diary of a Call Girl és a Sally Lockhart mint ZS sorozatok?
Ezt azonnal vond vissza!

Papichulo 2011.02.16. 15:04:55

Doctor Who FTW!
A vilag leghosszabb ideje futo sci-fi sorozata! Bar Billie nem volt a legjobb companion-ok kozott, de a sorozat attol meg a BBC flagship sorozata es vilagszinten is elismert!
süti beállítások módosítása