HTML

90

A 90-es évek sose érnek véget! Hubba-Bubba rágó? Prehistoric 2? Családi mozidélután a Disneyvel? Ugrin Emese? Hasbro? Talapa János? Tépőzáras védőszövet a BMX vázon? Mindez egy helyen! Zene, sport, számítógép, tévé, mozi, politika, közérzet, mindennapok, szigorúan szubjektíven.

90-es évek a Facebook-on

Ennyien olvastok

Friss hozzászólások

Kapcsolat

Ha valami ötleted, vagy észrevételed van akkor ide írj: 90esblog@gmail.com

Armin Van Buuren – Communication

2011.01.14. 20:48 :: Papi83

Év: 1999

Nemzetiség: holland

Mostanában szokásos péntek esti trance rovatunk vendége Armin van Buu...– na azért ki lehet az ő nevét mondani, főleg hogy anno még csak szimplán Armin (nyugalom, tudtunkkal semmi örmény vér nem csörgedezik az ereiben) néven jelentette meg debütáló számait. Nem telt bele sok idő, amire az egyik legfelkapottabb DJ lett a nemzetközi porondon – mondanunk sem kell, hogy a Communication is kismillió remixben látott azóta napvilágot. Az pedig megint csak nem meglepetés, hogy a hazai diszkósok leginkább Sterbinszky válogatás albumai révén denszelhettek rá kedvükre. Nézőpont kérdése, hogy egy korszakot lezáró, vagy inkább egy újat elindító slágert látunk benne: a hangulat már kicsit 2000-es, a hangszerelés még egyértelműen ’90-es. Diszkóban és flesselős estéken akkor és most is bőven volt/van helye.


3 komment

Címkék: armin communication

A bejegyzés trackback címe:

https://90es.blog.hu/api/trackback/id/tr332584299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vipera01 2011.01.18. 13:15:02

Nem rossz, de szerintem ez (meg úgy eleve a trance) már inkább a kétezres évek. Armin amúgy jól tolja, megmutatva a világnak, hogy az elektronikus zenéhez a németek és a hollandok értenek a legjobban.

A mostanában az USA-ban is népszerű, dance-nek nevezett műfaj előadói, pl. David Guetta, Black Eyed Peas meg hasonlók nem érnek a nyomukba.

CzB · http://faszkivan.blog.hu/ 2011.01.20. 16:02:38

@Vipera01: Egyetértek! Mért nem hallgat mindenki Armint a David Gedva helyett! Ez elektronikus zene öcsém! I (L) Trance!
süti beállítások módosítása