HTML

90

A 90-es évek sose érnek véget! Hubba-Bubba rágó? Prehistoric 2? Családi mozidélután a Disneyvel? Ugrin Emese? Hasbro? Talapa János? Tépőzáras védőszövet a BMX vázon? Mindez egy helyen! Zene, sport, számítógép, tévé, mozi, politika, közérzet, mindennapok, szigorúan szubjektíven.

90-es évek a Facebook-on

Ennyien olvastok

Friss hozzászólások

Kapcsolat

Ha valami ötleted, vagy észrevételed van akkor ide írj: 90esblog@gmail.com

Scooter - Fuck The Millennium

2010.12.31. 21:00 :: 90es blog

Év: 1999

Nemzetiség: német

Bár HP-ék kicsit elszámolták magukat, hiszen az évezred még nem ért véget Y2K-val, azért már jó érzékkel kifejezték véleményüket arról, ami ezután nem sokkal sajnos be is következett. Mintha látnoki képességekkel bírtak volna: a 2000-es évek nagyobbik része valóban csont nélküli szemetesre sikeredett. Túl azon, hogy mély zenekritikai elemzésbe belemennénk (Achtung: a közeljövőben Scooter-megaposzt várható), annyi mindenképp megállapítható, hogy a srácok itt még nagyon rendben voltak: hozták a zúzós-fülbemászó zenei egyveleget. És azóta szerencsére megint nagyon rendben vannak.


1 komment

Címkék: scooter fuck the millennium

A bejegyzés trackback címe:

https://90es.blog.hu/api/trackback/id/tr982547356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Penya64 2010.12.31. 23:56:32

www.youtube.com/watch?v=LnoqtbXvs34

De mondjuk a scooter bevallottan cover banda
süti beállítások módosítása