HTML

90

A 90-es évek sose érnek véget! Hubba-Bubba rágó? Prehistoric 2? Családi mozidélután a Disneyvel? Ugrin Emese? Hasbro? Talapa János? Tépőzáras védőszövet a BMX vázon? Mindez egy helyen! Zene, sport, számítógép, tévé, mozi, politika, közérzet, mindennapok, szigorúan szubjektíven.

90-es évek a Facebook-on

Ennyien olvastok

Friss hozzászólások

Kapcsolat

Ha valami ötleted, vagy észrevételed van akkor ide írj: 90esblog@gmail.com

Jennifer Lopez - If You Had My Love

2010.11.15. 22:09 :: Papi83

Év: 1999

Nemzetiség: amerikai

„Új hét, új tündér” elnevezésű ad-hoc rovatunkban ezúttal egy visszatérő vendéget köszönthetünk blogunkon. J.Lo eleinte kisebb filmes szerepekkel alapozgatta karrierjét, majd  (már túl a harmincon) zenei téren is megmutatta formás hátsóját (latin szépségeknél ugyebár a szemlélődést onnan indítjuk). Aztán kiderült, hogy ennek a nőcinek még hangja is van, mi több, a későbbiekben még igen sokat tudott csiszolni rajta. Itt azonban még egyértelműen inkább a mocskos testiség volt a lényeg. Amolyan bevezetés volt ez a férfinép számára: először elég, ha csak a látvány rögzül (a táncos jelenetért 3.00-tól külön respect a készítőknek), aztán úgy mellesleg a zenét is csak elhallgatjuk majd. A célt olyan szempontból sikerült elérni, hogy a rádióban meghallva a mai napig azonnal a klipre (meg másra) kezdünk gondolni. J.Lo-t a későbbi dallamosabb számai ellenére is inkább nézni szerettük.


Szólj hozzá!

Címkék: jennifer lopez if you had my love

A bejegyzés trackback címe:

https://90es.blog.hu/api/trackback/id/tr962451257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása