HTML

90

A 90-es évek sose érnek véget! Hubba-Bubba rágó? Prehistoric 2? Családi mozidélután a Disneyvel? Ugrin Emese? Hasbro? Talapa János? Tépőzáras védőszövet a BMX vázon? Mindez egy helyen! Zene, sport, számítógép, tévé, mozi, politika, közérzet, mindennapok, szigorúan szubjektíven.

90-es évek a Facebook-on

Ennyien olvastok

Friss hozzászólások

Kapcsolat

Ha valami ötleted, vagy észrevételed van akkor ide írj: 90esblog@gmail.com

Limp Bizkit - My Way

2010.02.06. 16:29 :: Papi83

Év: 2000

Nemzetiség: amerikai

Még a ’90-es évek közepén indultak útnak a fiúk, akik a Korn mellett robbantottak nagyot a rockzenét megújító stílusukkal, amely már a közelgő dekadencia előszelét hozta magával. Akkoriban persze még nem is sejtettük, milyen komor évek várnak majd ránk – no nem a new metalnak köszönhetően. Kimondottan jól jött egy-két keményebb dal, amire kiadósat lehetett zúzni vagy épp magunkba fordulni egy rövid időre. A szám amúgy hamar klasszikussá vált, amit még a diszkósok is nemhogy megtűrtek, de szívesen elhallgattak két tucc között. A titok nyitja abban rejlett, hogy tudni kellett a stílusnak határt szabni, mivel önmagában azért elég depis lett volna. Fogyasztását emiatt (különösen az önértékelési zavarokkal küzdőknek) csak korlátozottan ajánljuk.

 


5 komment

Címkék: limp bizkit my way

A bejegyzés trackback címe:

https://90es.blog.hu/api/trackback/id/tr71734366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toxik 2010.02.06. 23:13:54

Mennyit hallgattuk őket annó... Nehezen lehetett ráunni a számaikra. Akkoriban még én is elektronikus zenéket hallgattam legfőképpen. Mellette elfért némi rap zene és az ilyen rockzenék is.

TorrenteXY 2010.02.07. 12:05:00

Én imádtam a Limp Bizkitet, pedig az osztály összes igazi reppere vagy rokkere utálta. Igazából a lányok szerették, ami nekem bőven elég volt! :D

sweet_child 2010.02.07. 21:28:46

Én szoktam néha hallgatni Limp Bizkitet, de erre tisztán emlékszem.. Még tesóm mutatta ezt a számot amikor aktuális volt, aztán a zenecsatornákon mindig vártuk, hogy mikor játszák.
10/10 :)

terasz9 · http://www.teremibalazs.hu 2010.02.12. 15:36:27

Erre a stílusra találtuk ki anno a "deszkás-fájós" elnevezést.

"fááááj, nagyon fáááj"
süti beállítások módosítása