HTML

90

A 90-es évek sose érnek véget! Hubba-Bubba rágó? Prehistoric 2? Családi mozidélután a Disneyvel? Ugrin Emese? Hasbro? Talapa János? Tépőzáras védőszövet a BMX vázon? Mindez egy helyen! Zene, sport, számítógép, tévé, mozi, politika, közérzet, mindennapok, szigorúan szubjektíven.

90-es évek a Facebook-on

Ennyien olvastok

Friss hozzászólások

Kapcsolat

Ha valami ötleted, vagy észrevételed van akkor ide írj: 90esblog@gmail.com

Captain Hollywood Project - Only With You

2010.01.05. 16:00 :: Bettie Page

Év: 1992

Nemzetiség: német

A második kislemez a More and More után, abból a korból, amikor még teljesen komolyan adtak ki albumokat azzal a címmel, hogy Love Is Not Sex. Ma bármelyik emo zenekar ha meghallja, sírva bújdoshat el, kevés vidám szerelmes szám sikerül ilyen szomorúra. Akkor még elhittük, hogy a világ végét jelenti, ha a sulibulin a kiszemelt fiú más lánnyal táncolt, és erre a zenére kiválóan lehetett sírni, és a távolba révedni a bordásfal mellett. A klip blokkolható csajokkal nem szolgál, ellenben hülyetánccal igen. Én még emlékszem, mikor betanultuk a koreográfiát, és hihetetlen menők voltunk, mikor az iskolai farangon a tánctér közepére perdültünk. Nem, videófelvétel nem készült róla.



6 komment

Címkék: captain hollywood project only with you

A bejegyzés trackback címe:

https://90es.blog.hu/api/trackback/id/tr11648994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2010.01.05. 16:39:22

Kiváló szám, igaz hogy zeneileg szinte egy az egyben More and More, de hát ez egyrészt nem volt ismeretlen ,másrészt mert az szinte tökéletes..:).. és kit másolj, ha nem saját magad..:)
Captain Hollywood korai számainál, mint ez, érdemes a szöveget is figyelni, mert már -már filozófia magasságokba emelkedik olykor, és ez nem vicc..:)
A koreográfia nem véletlen (lásd a More and More klippjében is), Captain breaktáncos volt, több műsorban szerepel, és többek között C.C: Catchnek is volt háttérrapper/táncosa.

TorrenteXY 2010.01.05. 17:35:13

Kevés számban nem éreztem tölteléknek a köteleező rapbetétet. Ez az egyik, szerintem a fickó reppelése nagyon jó lett, bár picit hosszabb a megszokottnál. Mert a refrén meg a zenei alap azért eléggé beleillik a kor átlagába, semmivel nem jobb/rosszabb/kreatívabb mint a többi.

2010.01.06. 11:15:19

Minden suli-buli elengedhetetlen tarozékai voltunk mi a "táncoslányok".
Felléptünk minden alkalommal, ha akarták, ha nem.:D

Viola1984 · http://retro80s90s.blog.hu 2010.01.06. 11:15:58

Jó a bevezetőszöveg :), most megint '90-es évek hangulatom lett! Captai Hollywood pedig az egyik legjobb eurodance előadó volt akkoriban!

Seth Gecko 2010.01.06. 17:57:08

Felsős voltam akkoriban...
Te jóságos ég, milyen gyengén énekel a nő! Minden magas hangnál mintha szenvedne a gégéje!

Ami ettől a formációtól megmaradt:
"ví fláj szó háj, ví fláj szó háj"
süti beállítások módosítása