HTML

90

A 90-es évek sose érnek véget! Hubba-Bubba rágó? Prehistoric 2? Családi mozidélután a Disneyvel? Ugrin Emese? Hasbro? Talapa János? Tépőzáras védőszövet a BMX vázon? Mindez egy helyen! Zene, sport, számítógép, tévé, mozi, politika, közérzet, mindennapok, szigorúan szubjektíven.

90-es évek a Facebook-on

Ennyien olvastok

Friss hozzászólások

Kapcsolat

Ha valami ötleted, vagy észrevételed van akkor ide írj: 90esblog@gmail.com

Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You

2009.12.24. 08:33 :: Papi83

Év: 1994

Nemzetiség: amerikai

Itt van végre a nagy nap, amikor a rádiók is szünet nélkül onthatják magukból a karácsonyi dalokat. Ezek közül talán a mi szeretett Mörájánkat hallhatjuk mind a mai napig a legtöbbször. Cseppet sem hatásvadász módon „Merry Christmas” címmel albumot megjelentetni igazán nem modorosság – védelmére mondjuk el, hogy ekkor már befutott énekesnőként kereste a kozmetikusra valót. Kezdeti lámpalázát is csak sikerült levetkőznie, ahogy ez a klipben is kitűnik: Mariah overálban, hóban, Mikulással vagy nélküle, csini piros ruhában és a karácsonyfa alatt, stb., stb. Ez a szám viszont kivételesen nem feldolgozás, és a hanghajlítgatás koronázatlan királynője itt is kitett magáért. Szó mi szó, jól is állt neki. Ezzel a valóban örökzöld darabbal szeretnénk boldog karácsonyt kívánni mindenkinek!

 


14 komment

Címkék: mariah carey all i want for christmas is you

A bejegyzés trackback címe:

https://90es.blog.hu/api/trackback/id/tr441619511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.12.24. 12:28:04

@Gudea enszi: te csak maradj a blankolásnál inkább :))

Amúgy az egyik legjobb karácsonyi slágerről beszélünk, tényleg jól sikerült.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.12.24. 15:47:23

@haromt:
Állítsd már le a negatív kisugárzásodat!!! Inkább nézz körül! Gyönyörködj a tájban vagy lányokban:P Mondj valami felemelőt, biztatót! Egyszer a változatosság kedvéért!

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.12.24. 16:19:42

A főutcán megállított egy adománygyűjtő. Asszonta hogy rákos gyerekeknek gyűjt pénzt, itt vannak az engedélyek, lófaszok, ad cserébe képeslapot. Mondtam: elmehet a fenébe a rákos gyerekkel, akit kurvára sajnálok. A kollegája odajött, igen csúnya pofája volt, megkérdezte, hogy csináltam -e valamit, mert látszik a pofámon. Mondtam hogy igen, kiderült, hogy ő is (nekem szép arcom van, mondjuk, de neki tényleg ronda volt), aztán dumáltunk kicsit, mondtam neki, hogy már olyan a karom, ha ütök, mintha csirízbe tolnám, meg fáj is néha, mire őneki könnybe lábadt a szeme, és mondta, hogy "Az idő, haver, az idő" Egy darabig hallgattunk egymás mellett, mindenféle gondolatokba merülve. Aztán adtam neki egy ezrest, nem kértem képeslapot se (999 ft lett volna), mondtam neki, hogy idd el, baszd meg. Megköszönte, zsebre rakta. Szerintem csalók voltak, és én sem jótékonykodtam ekkorát már vagy 15 éve.

haromt · http://90es.blog.hu 2009.12.24. 17:06:57

@Rorschach: te egy rendes ember vagy. XMas sux :P

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.12.24. 17:57:49

@Gudea enszi: Köszönöm.

@haromt:
Vonnegut írta: ha valakinek nincs szíve, de megpróbál úgy tenni, mintha lenne, akkor jó embernek számít ;)

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.12.24. 18:13:04

És egyúttal Boldog Karácsonyt a 90-es blog készítőinek. Meg az összes nosztalgiázó szerencsétlennek :D
Mariah Carey meg jó, eléggé blokkolnám.
Ráadásul volt egyszer vele egy riportfilm, és meglepődtem, hogy egyáltalában nem buta...

bra 2009.12.24. 21:18:41

Medvemancs a legédesebb medve a világon. És Mariah Carey sajnálhatja, hogy mára átment fekába, ez sokkal jobban állt neki, mint a nyögés, vonaglás és szilikoncickó.

BrunszvikTeréz 2009.12.24. 23:53:01

@Rorschach: Te Drága Karácsonyi Tündér! Végy egy nagy levegőt, és "bazmeg" nélkül fújd ki. Karácsony van, a mindenségit neki. Neked is, és minden kedves olvasónknak had kívánjak én is mindeneket amikre vágyik. Bejglit, nagy fát, kevés mosogatnivalót, és egy olyan igazánosan amolyanos nagy nevetést.

Puszizok Ciczáim!!!
Teréz ( könnyes kis szemekkel, svejczi sapekban, kantáros rakott szoknyában, fehér buggyos ujjú ingben )

Papi83 2009.12.25. 10:50:24

Hát akkor, így a reggeli sütiken túl, sült kacsán innen, de fussunk neki még egyszer: aki utálja, az bírja még ki egy napig, de aki szereti, annak a tegnapinál is örömtelibb napot kívánok!
A tündérkémet meg ezúton puszilom!:)

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.12.25. 15:08:04

@BrunszvikTeréz:

Köszönöm :) És Boldog Karácsonyt :)
süti beállítások módosítása