HTML

90

A 90-es évek sose érnek véget! Hubba-Bubba rágó? Prehistoric 2? Családi mozidélután a Disneyvel? Ugrin Emese? Hasbro? Talapa János? Tépőzáras védőszövet a BMX vázon? Mindez egy helyen! Zene, sport, számítógép, tévé, mozi, politika, közérzet, mindennapok, szigorúan szubjektíven.

90-es évek a Facebook-on

Ennyien olvastok

Friss hozzászólások

Kapcsolat

Ha valami ötleted, vagy észrevételed van akkor ide írj: 90esblog@gmail.com

Akela - Ki ad nekem pénzt???

2009.08.28. 21:13 :: haromt

Év: 1996

Sajnálatosan eddig nem nagyon foglalkoztunk az évtized magyar rock zenéjével, pedig hihetetlenül termékeny időszak volt ez, főleg a mai kor borzalmas rocknak csúfolt együtteseihez képest. Most egy igazi klasszikus következik, a magyar metál farkasaitól, akik egy album erejéig a punkba is belekóstoltak. A kor punk kultúrájának minden eleme feltűnik a klipben, a kannától a Borharapó nevű legendás műintézményig. Természetesen cáfoljuk azt a híresztelést, hogy a szerkesztőségnek van olyan tagja aki ezen a helyen megfordult volna.

"Mindekinek, mindekor, mindenhol nagyon jó, de a legjobb mégis részegen!"
 


4 komment

Címkék: punk rock akela

A bejegyzés trackback címe:

https://90es.blog.hu/api/trackback/id/tr531344967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.08.29. 05:08:54

Na, ez is kimaradt. De jó. A szöveg brutális szellemi magasságokba ível fel. Végül földkörüli páláyra áll, a tökélesetesen megkomponált zene hordozórakétáján. Igen.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.08.29. 16:03:33

Igenigen, végre nem csak a neonzöld nyálgépek, meg a micisapkás kislány - bocsánat, de már kikívánkozott :-))

Akela alap. Valahol írták, hogy ahogy a klipben a szóda belespriccel a fél pohár borba, abban benne van egész Magyarország. Most nem néztem utána, de szép megállapítás.

Kösz, srácok.

Viktus 2009.08.30. 14:27:54

Na igen Akela, Omen stb. nagy klasszikusok ...

Jó blog végignéztem bár még sok nagy klasszik hiányzik. www.youtube.com/watch?v=Pyly3JtXoy4 ez maga a kilencvenes évek :D
süti beállítások módosítása