HTML

90

A 90-es évek sose érnek véget! Hubba-Bubba rágó? Prehistoric 2? Családi mozidélután a Disneyvel? Ugrin Emese? Hasbro? Talapa János? Tépőzáras védőszövet a BMX vázon? Mindez egy helyen! Zene, sport, számítógép, tévé, mozi, politika, közérzet, mindennapok, szigorúan szubjektíven.

90-es évek a Facebook-on

Ennyien olvastok

Friss hozzászólások

Kapcsolat

Ha valami ötleted, vagy észrevételed van akkor ide írj: 90esblog@gmail.com

Guns N’ Roses – November Rain

2009.07.15. 19:57 :: Papi83

Nemzetiség: amerikai

Év: 1992

Az örök napsütés sem képzelhető el felhők és esős napok nélkül. Axl Rose-éknak viszont valahogy mégis sikerült odacsempészni a felhők mögött kibújni igyekvő napsugarakat az ömlő novemberi eső mögé. Persze a ’90-es években legfeljebb annyit fogtunk fel a rockballadából, hogy egy végtelenül hosszú számot lassúzunk végig életünk éppen aktuális szerelmével, aki a 8 perces tánci végén valószínűleg apró darabokra törte szívünket a „Legyünk inkább barátok…” kezdetű mondattal. Sebaj, ahogy akkoriban kellett vagy 5 perc, míg romjainkból feltámadva ismét mély szerelembe estünk, úgy manapság is hamar túlléphetünk az élet értelmét firtató kérdéscsoporton.

Élvezzük hát a világ legjobb gitárszólóját Slash értő tolmácsolásában, és 9 perc erejéig hagyjuk, hogy a hideg, novemberi eső áztassa a ’90-es tengerpartot. Hiszen tudjuk jól: „Nothing lasts forever, even cold november rain!”

Guns N' Roses - November Rain

5 komment

Címkék: guns n roses november rain

A bejegyzés trackback címe:

https://90es.blog.hu/api/trackback/id/tr851248088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.07.17. 18:35:57

Hú, akkor jött be hozzánk is az MTV, és az egész nyarat a tévé előtt töltöttem, készen álló videóval. Erre pont kimegyek mutrázni, és elkezdik játszani ezt.
Rohantam vissza, és bár lemaradt az első 3 perc, maradt így is elég :-)

Fiúkák, ha majd lesz kedvetek, esetleg Terence Trent d'Arbytól ajánlhatom a Delicate-ot, amit az akkor még számomra ismeretlen Des'ree-vel adott elő...

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.07.18. 00:20:01

@Modor Tibi:
Bevallom nekem ez fehér folt a térképen, de majd ajánlom a többiek figyelmébe is. :)

One China 2009.07.18. 01:20:40

@Kurtz ezredes:

Nem hiszem, hogy nem hallottad:

Terence Trent D'Arby - Delicate
www.youtube.com/watch?v=1n5sd94XIRE

Dódi 2009.11.18. 00:09:09

állítólag ebben a klippben nem csak kamu volt az esküvő, a pap összeadta őket, utána a nő kibukott rendesen! :DDD