HTML

90

A 90-es évek sose érnek véget! Hubba-Bubba rágó? Prehistoric 2? Családi mozidélután a Disneyvel? Ugrin Emese? Hasbro? Talapa János? Tépőzáras védőszövet a BMX vázon? Mindez egy helyen! Zene, sport, számítógép, tévé, mozi, politika, közérzet, mindennapok, szigorúan szubjektíven.

90-es évek a Facebook-on

Ennyien olvastok

Friss hozzászólások

Kapcsolat

Ha valami ötleted, vagy észrevételed van akkor ide írj: 90esblog@gmail.com

Paradisio – Bailando

2009.06.30. 15:26 :: Kurtz ezredes

Nemzetiség: kétharmad belga egyharmad spanyol

Év: 1996

 

 

Lám, a 90-es évek csodája még ebben a randa, jellegtelen Belgiumban is eszményi változásokat tudott indukálni. Mit csinál egy csapat belga abban a 3 perc 48 másodpercben, amikor nem gyerekeket molesztál? Beszervál egy spanyol énekescsajt, és leforgatja vele az évtized egyik legjobb videóklipjét. A valószínűtlenül zöld tenger meg a színes ruhakavalkád is figyelemre méltó, azonban mindkettő eltörpül a csodálatos réverparkókák mellett. Ez az Belgium! Hát él nálatok más is unalmas bürokratákon meg csokizabáló sovinisztákon kívül! Amigos adios!


1 komment

Címkék: bailando paradiso

A bejegyzés trackback címe:

https://90es.blog.hu/api/trackback/id/tr351218051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sweet_child 2009.06.30. 20:36:17

totális 90-es feeling :D
Pont tegnap járt a fejemben ez a dal.. Pedig nem szoktam ilyen számokat hallgatni.. De a 90's rave-k között vannak jók amik eltalálnak (:
süti beállítások módosítása