HTML

90

A 90-es évek sose érnek véget! Hubba-Bubba rágó? Prehistoric 2? Családi mozidélután a Disneyvel? Ugrin Emese? Hasbro? Talapa János? Tépőzáras védőszövet a BMX vázon? Mindez egy helyen! Zene, sport, számítógép, tévé, mozi, politika, közérzet, mindennapok, szigorúan szubjektíven.

90-es évek a Facebook-on

Ennyien olvastok

Friss hozzászólások

Kapcsolat

Ha valami ötleted, vagy észrevételed van akkor ide írj: 90esblog@gmail.com

Ganxsta Zolee és a Kartel - Keleti oldal, nyugati oldal...

2009.06.29. 20:47 :: haromt

Nemzetiség: magyar

Év: 1997

Ugyan a 90-es évek szinte mindig a napfényről és a vidámságról szólt, de ha az ember egy kicsit elszontyolodott, előkaphatta az évtized legnagyobb magyar rap csapatának albumát és máris jól érezte magát. Zoleeékat lehet bírálni, hogy hiteltelenek, de nincs olyan ember aki ne szeretné a zenéjüket. A mai postz témája pedig egyenesen a hazai hip-hop szcéna legnagyobb alkotása, efelől nem lehet kétségünk. Tegye fel a kezét aki soha nem hallgatta ezt a számot a kocsiban bólogatva a pesti dugóban! Igazi klasszikus a klippel együtt. (A félidőnél felvillanó Joe Sakic mez Steve-en, külön pluszpont). A mondanivalóban is ott van a 90-es évek hitvallása, a pozitivizmus. "A gettóban is lehet egy jó napod..."


2 komment

Címkék: rap ganxsta zolee

A bejegyzés trackback címe:

https://90es.blog.hu/api/trackback/id/tr981216321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sweet_child 2009.06.30. 01:00:10

Erre emlékszem.. nem vagyok nagy ganxsta fan, de 10 éve amikor kiadták a A jó a rossz és a Kartel-t meg A való világ-ot az tetszett:D
süti beállítások módosítása