HTML

90

A 90-es évek sose érnek véget! Hubba-Bubba rágó? Prehistoric 2? Családi mozidélután a Disneyvel? Ugrin Emese? Hasbro? Talapa János? Tépőzáras védőszövet a BMX vázon? Mindez egy helyen! Zene, sport, számítógép, tévé, mozi, politika, közérzet, mindennapok, szigorúan szubjektíven.

90-es évek a Facebook-on

Ennyien olvastok

Friss hozzászólások

Kapcsolat

Ha valami ötleted, vagy észrevételed van akkor ide írj: 90esblog@gmail.com

Üdv a 90-es években!

2009.03.12. 03:03 :: Kurtz ezredes

Hubba-Bubba rágó? Prehistoric 2? Családi mozidélután a Disneyvel? Ugrin Emese? Hasbro? Talapa János? Tépőzáras védőszövet a BMX vázon? Mindez egy helyen! Zene, sport, számítógép, tévé, mozi, politika, közérzet, mindennapok, szigorúan szubjektíven. Szakértői csapatunk nagy szeretettel ülteti be az olvasókat az időgépbe, hogy visszarepítse őket az 1988-2001 közötti hosszú évtizedbe.

Kompországunk komp-évtizede úgy suhant el mellettünk, hogy magunk sem vettük észre, mikor vált történelemmé. Mostanában viszont rájöttünk, hogy még mindig túl erősen ficánkol bennünk ahhoz, hogy ki-ki egyedül élje meg. Rovataink ízekre szedik majd a korszak jellegzetes tárgyait, taglalják eseményeit, aprólékos alapossággal mutatják be hőseit. Volt, ami mai szemmel már nevetséges, volt, ami sokkal jobb volt egykor, és sok dolog sajnos ugyanott rohad ma is, ahol 1988. november 5-én hagytuk. Az anyaggyűjtés folyamán gyermeki öröm, édes rácsodálkozás, földöntúli boldogság, könnyekig fokozódó meghatottság és emelkedettség volt a részünk. Olvasóinknak szívből kívánjuk ugyanezt!

 


2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://90es.blog.hu/api/trackback/id/tr78997103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.04.27. 22:48:01

Nagyon keményen belekezdtetek, most "kicsit" olvasni fogok :-))

Az biztos, hogy témákból nem nagyon fogtok kifogyni...

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.05.11. 09:41:34

Hát ez a blog is alap lesz a gyuloltellenségeink mellé, úgy érzem. :) Jók vagytok, hajrá.
süti beállítások módosítása