HTML

90

A 90-es évek sose érnek véget! Hubba-Bubba rágó? Prehistoric 2? Családi mozidélután a Disneyvel? Ugrin Emese? Hasbro? Talapa János? Tépőzáras védőszövet a BMX vázon? Mindez egy helyen! Zene, sport, számítógép, tévé, mozi, politika, közérzet, mindennapok, szigorúan szubjektíven.

90-es évek a Facebook-on

Ennyien olvastok

Friss hozzászólások

Kapcsolat

Ha valami ötleted, vagy észrevételed van akkor ide írj: 90esblog@gmail.com

UFO - Párizsi lány

2010.07.27. 23:23 :: Papi83

Év: 1997

Felesleges lenne sokadszorra boncolgatni az Ufós lányok tátika tehetségét – tudta ezt róluk mindenki jól, de így is zabálnivalóak voltak. Sokáig nem is a playbackelésről szólt a fáma, aztán meg hirtelen mindenki erről kezdett beszélni, amibe legnagyobb sajnálatunkra látványosan bele is buktak. A klipről elmondható, hogy hazai viszonylatban megelőzte korát: no nem a rendezői tehetség tekintetében. Akkoriban kezdtünk rájönni, hogy a hokimez menő. A habkönnyű magyar dance pedig tökéletesen illett a korabeli nyári napokra, azóta mi sem tudunk elképzelni nyarat (meg más évszakot sem) nélkülük. És hogy mennyire igazunk van: idén újjáalakult a csapat, tehát ne lepődjünk meg, ha feltűnnek valamelyik klubban. Első sorban kéretik szeletelni!


3 komment

Címkék: ufo párizsi lány

A bejegyzés trackback címe:

https://90es.blog.hu/api/trackback/id/tr312181173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.07.28. 09:08:20

Ez a 90-es évek legkirályabb klipje, a Stars mez teszi azzá igazán!

Vipera01 2010.07.28. 18:18:09

Itt már az új énekesnőjük (bocsánat: tátogónőjük) szerepel, az első album után cseréltek, az első ugye az a vörös aki a Hujber Feri neje lett. Tőlük a Karibi Party és a Szerelemdoktor jön be nagyon, bár ez sem rossz.

A párizsi lány feeling viszont nem jön át, az csak a Neoton Famíliás verzióban van. Igaz hogy ez nem annak a feldolgozása, de köze nincs hozzá.

A párizsi lányok amúgy itt vannak, Magyarországon. Voltam Párizsban, és nem szépek az ottani nők. Nem olyan csúnyák mint az angolok vagy a németek, de egy ott élő magyar nő mondta, hogy egy párizsi pasinak az a legnagyobb dicsőség, ha kelet-európai nője lehet.

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2010.07.28. 19:19:14

@Vipera01:
Ezt mint Párizst megjárt magyar maximálisan alá tudom támasztani :)
süti beállítások módosítása