HTML

90

A 90-es évek sose érnek véget! Hubba-Bubba rágó? Prehistoric 2? Családi mozidélután a Disneyvel? Ugrin Emese? Hasbro? Talapa János? Tépőzáras védőszövet a BMX vázon? Mindez egy helyen! Zene, sport, számítógép, tévé, mozi, politika, közérzet, mindennapok, szigorúan szubjektíven.

90-es évek a Facebook-on

Ennyien olvastok

Friss hozzászólások

Kapcsolat

Ha valami ötleted, vagy észrevételed van akkor ide írj: 90esblog@gmail.com

Blümchen – Boomerang

2009.06.25. 23:05 :: Kurtz ezredes

Nemzetiség: német

Év:1996

 

Mivel is ünnepelhetnénk meg stílszerűbben megújult külsőnket, mint a minden korabeli 8. osztályos kedvencével? A hamburgi ravefräulein egyik korszakos remekműve – amiben csaj, zene, fíling, szöveg egyaránt tökéletes – kizárólag azokból nem vált ki elismerést, akik egy könnyed nyári slágerben is mély bölcseletet keresnek. Hát az ilyenek már akkor sem voltak menők. Mi – normális emberek – viszont adjuk át magunkat a pattanásig feszített tempónak! Biztos sokan vannak olyanok, akik sokat köszönhettek a kisasszonynak a német nyelv elsajátításának rögös útján. Mi ilyenek vagyunk, és az elmúlt tizenhárom évben – igen, sajnos már annyi az – rendszeresen vissza-vissza térünk eme csodás korba. Wie ein Boom-Boom-Boom-Boom-Boomerang!

 

 


Szólj hozzá!

Címkék: blümchen boomerang

A bejegyzés trackback címe:

https://90es.blog.hu/api/trackback/id/tr721208886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása