HTML

90

A 90-es évek sose érnek véget! Hubba-Bubba rágó? Prehistoric 2? Családi mozidélután a Disneyvel? Ugrin Emese? Hasbro? Talapa János? Tépőzáras védőszövet a BMX vázon? Mindez egy helyen! Zene, sport, számítógép, tévé, mozi, politika, közérzet, mindennapok, szigorúan szubjektíven.

90-es évek a Facebook-on

Ennyien olvastok

Friss hozzászólások

Kapcsolat

Ha valami ötleted, vagy észrevételed van akkor ide írj: 90esblog@gmail.com

Blackstreet - No Diggity

2011.05.08. 21:24 :: Gudea enszi

Év: 1996

Nemzetiség: amerikai

A zsenge, naivan tudatlan posztszocialista korszak idején életünk egyik fontos eleme volt a megismerkedés a négerekkel. Elképesztő szerencse, hogy ezt nem 2000 után kellett megtennünk. Így az értéktelen, soulos-hümmögős szemét helyett olyan dalok csepegtették a tudatunkba a feka kultúrát, amelyek jók voltak. Ez nyilvánvalóan alapvetően az eurodance őrület érdeme, ami csak tényleg minőségi dalokat engedett átkelni a tengerentúlról. Olyanokat, mint ez itt. Rendes bluesos alap, az önfeledten dalolgató fabábuk pedig olyan ötletesek, hogy máig emlékeztek rájuk.


2 komment

Címkék: blackstreet no dignity

A bejegyzés trackback címe:

https://90es.blog.hu/api/trackback/id/tr532888418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ravezed 2011.05.08. 21:59:33

A zene sose tetszett, de a bábuk igen, kösz, hogy kiraktátok, most már tudom honnan emlékszem a mai napig a bábukra

terasz9 · http://www.teremibalazs.hu 2011.05.11. 14:31:14

Kertészgatya, kölcsönzött limuzin, felöltözött lányok - ah, ez még tényleg a '90-es volt.

Anno hónapokba tartott, míg megszereztem cd-n.
süti beállítások módosítása