HTML

90

A 90-es évek sose érnek véget! Hubba-Bubba rágó? Prehistoric 2? Családi mozidélután a Disneyvel? Ugrin Emese? Hasbro? Talapa János? Tépőzáras védőszövet a BMX vázon? Mindez egy helyen! Zene, sport, számítógép, tévé, mozi, politika, közérzet, mindennapok, szigorúan szubjektíven.

90-es évek a Facebook-on

Ennyien olvastok

Friss hozzászólások

Kapcsolat

Ha valami ötleted, vagy észrevételed van akkor ide írj: 90esblog@gmail.com

Rollergirl - Luv U More

2009.11.12. 21:34 :: Papi83

Év: 1999

Nemzetiség: német

Ha létezett agyonjátszott előadó a német Viván, Nicole Safft kisasszony a görkorcsolyájával mindenképpen közéjük tartozott. Nem múlt el úgy délután a suliból hazaérkezvén, hogy ne láthattuk volna őt az utcán repeszteni. Bár művésznevét egy pornószínésznőt alakító karaktertől kölcsönözte, senki ne gondolja, hogy ártatlan pubertáskorunkban mi bármiféle rosszra gondoltunk volna szőkesége láttán… Azt meg már mondanom sem kell, hogy a dizsiben is mennyire alapkelléknek számított. Senki nem kérte a DJ-től konkrétan, de ha mégis kimaradt volna, a buli végén azon kaptuk volna magunkat, hogy csalódottan kérdezzük magunktól: miért nem volt Rollergirl? Hát itt van.


10 komment

Címkék: rollergirl luv u more

A bejegyzés trackback címe:

https://90es.blog.hu/api/trackback/id/tr81521265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TorrenteXY 2009.11.13. 19:24:59

Anyira egyenhangzása van, mint a többi korabeli német muzsikának, hogy nem tudom ezt mennyiszer hallottam. De azt tudom, hogy szerettem. Csak a refrénre emlékszem, tehát maradt sima Vivás szám. Olyan kár hogy akkoriban nem tudtam mindent letölteni, amit szerettem. Most azokat is úgy meghallgatnám amiket itthon nem nagyon adtak(nem tudtam felvenni kazira), de a németviván imádtam.

DArchAngel 2009.11.18. 16:39:07

A 1999-ben költöztem Szegedre. Addig falun éltem, ahol kábeltévé nem volt, és szüleim parabola antennával sem terhelték a tetőt.
No, akkor viszont egyből lett kábeltévé, csak sajnos a jó öreg ruszki kis televízióm egyszerűen nem fogta már a kábeltévé sávjait. Ezt megoldottuk azzal, hogy a haverom elhozta otthonról a mechanikai hibás videót, ami ugyan nem játszott le kazettát, de fogta a kábeltévét, és továbbadta a ruszki kis tévének. (Ráadásul volt hozzá távirányító!) Mivel a haver ilyen elektronikus zene buzi volt már akkor is, és az ízlése nem tért még el annyira a "mainstream"-től, ezért általában a zenetévék mentek. No, akkor egy életre megutáltam a rolleres csajt. Néha felderengett lelki szemeim előtt, hogy beakad a rollere a villamos sínekbe, eltaknyol, a villamos pedig majdnem szakmailag amputálja, a bal felét a jobbtól. :#

hakaba 2009.11.19. 15:56:30

ez nem jó szám, viszont a Dear Jessie ugyanőtőle még most is üt. tessék csak hangosan meghallgatni. :D

kocsmatk 2009.11.20. 15:44:46

én hallottam, és mivel nagy 90s vagyok, itt az eredetije, ami sokkal jobb volt:

www.youtube.com/watch?v=7bQ5qHtQmxA

Paul elstak...zsíííír :)

Papi83 2009.11.21. 15:00:37

@kocsmatk:
Ez nálam eddig kimaradt, de már pótolva:)
Tényleg király.

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2009.11.21. 20:30:55

ez a szám is Rollergirl volt?... már majdnem elfelejtetem. Kár lett volna.

tacsipacsi 2009.12.04. 23:37:37

Igen! A Daer Jesse szerintem is jobb. Rollergirl meg álmaim nője volt akkoriban. Bár ez idő tájt még a krumplit is ha el nem gurul...
süti beállítások módosítása