HTML

90

A 90-es évek sose érnek véget! Hubba-Bubba rágó? Prehistoric 2? Családi mozidélután a Disneyvel? Ugrin Emese? Hasbro? Talapa János? Tépőzáras védőszövet a BMX vázon? Mindez egy helyen! Zene, sport, számítógép, tévé, mozi, politika, közérzet, mindennapok, szigorúan szubjektíven.

90-es évek a Facebook-on

Ennyien olvastok

Friss hozzászólások

Kapcsolat

Ha valami ötleted, vagy észrevételed van akkor ide írj: 90esblog@gmail.com

Roxette - How Do You Do

2009.06.18. 01:36 :: Gudea enszi

Nemzetiség: svéd

Év: 1992

 

Az europop halhatatlanjaival már megmutattuk a 90-es évek irányát, de akad még bőven a vidámságból másutt is. Mai vendégünk a korszak kultikus poprock bandája, akik ugyanazt a felhőtlen életérzést sugározták felénk hosszú éveken át, mint megannyi kortársuk.  Vajon melyikünk nem énekelte akkoriban önfeledten, hogy hádújudú? Per Gessle nem a legjobb énekes, és mégcsak nem is a legjobb gitáros, ám a csapat agyaként mégis olyan dalokért felel, amelyek örökre belénk égtek. Az pedig, hogy ilyen mélyen belénk égtek, Marie Fredrikssonnak köszönhető, akinek sem a hangját, sem az alakját, sem a kalapját nem tudjuk feledni. Marie lerázta a dekadens 2000-es évek átkát, és súlyos betegségből tért vissza nemrég, hogy tovább képviselje a napsütést. Élvezzük hát, ahogy ismét bájosan ránk mosolyog a 90-es évekből!

 



2 komment

Címkék: roxette how do you do

A bejegyzés trackback címe:

https://90es.blog.hu/api/trackback/id/tr681192400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spamdog · http://www.szorfdeszka.hu 2009.06.18. 10:29:45

Ez egy olyan dal amit bármikor szívesen meghallgatok.

redzsihemond 2009.08.19. 09:14:28

Imádtam ezt a számot, de nem is gondoltam voln a, hogy ENNYIRE régi :))))))
süti beállítások módosítása