HTML

90

A 90-es évek sose érnek véget! Hubba-Bubba rágó? Prehistoric 2? Családi mozidélután a Disneyvel? Ugrin Emese? Hasbro? Talapa János? Tépőzáras védőszövet a BMX vázon? Mindez egy helyen! Zene, sport, számítógép, tévé, mozi, politika, közérzet, mindennapok, szigorúan szubjektíven.

90-es évek a Facebook-on

Ennyien olvastok

Friss hozzászólások

Kapcsolat

Ha valami ötleted, vagy észrevételed van akkor ide írj: 90esblog@gmail.com

Regina - Day by Day

2010.05.31. 15:10 :: Papi83

Év: 1997

Nemzetiség: brazil

E heti blokkolandó énekesnőnk nem éppen a világ szépe, ám slágere tett róla, hogy egy életre ne felejtsük el a nevét. Sulidiszkók alapkelléke és közkedvelt száma ez, amit tényleg mindenki ismert, és javarészt szeretett. A DJ-k amolyan átvezetőnek használták pörgősebb és lassú számok között – ezzel a tánctérre lehetett csalni a csajokat, a fiúknak pedig még belefért ennyi könnyítés. Elvégre mégis eurodance klasszikusról beszélünk (milyen meglepő), szóval egy kicsit mindenki várta – ki ezért, ki azért. Az, hogy néhány évvel később kivel mi történt, már Regina perverziója volt felkutatni, szóval nekünk marad a bámészkodás és zenehallgatás.


3 komment

Címkék: regina day by day

A bejegyzés trackback címe:

https://90es.blog.hu/api/trackback/id/tr502044976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vipera01 2010.05.31. 15:41:04

Nem rossz szám, de nem annyira eurodance klasszikus. Ötvözi az eurodance és a house/trance jegyeket magában. Amúgy jó szám.

Latin-Amerikában is nagyon kajálták az eurodance-t, így nem csoda hogy ők is ilyen zenét csináltak.

TorrenteXY 2010.05.31. 22:47:43

Szerettem, egynek jó, de sose volt nálam megasláger. Ez is olyan, hogy teljesen elfelejtettem, pedig néha biztos játssza a megneózódott sláger, vagy a klasszikálódott danubius.
Annyira nem blokkolnám, de a hangja tetszik.

uz 2011.03.30. 14:29:15

Szerintem kurva jó hangja van a csajnak, a szám is alap, bár annyira nem eurodance-es.
süti beállítások módosítása