HTML

90

A 90-es évek sose érnek véget! Hubba-Bubba rágó? Prehistoric 2? Családi mozidélután a Disneyvel? Ugrin Emese? Hasbro? Talapa János? Tépőzáras védőszövet a BMX vázon? Mindez egy helyen! Zene, sport, számítógép, tévé, mozi, politika, közérzet, mindennapok, szigorúan szubjektíven.

90-es évek a Facebook-on

Ennyien olvastok

Friss hozzászólások

Kapcsolat

Ha valami ötleted, vagy észrevételed van akkor ide írj: 90esblog@gmail.com

Nightcrawlers - Push The Feeling On

2009.08.07. 19:10 :: haromt

Év: 1994

Nemzetiség: skót

 Van egy dolog, ami miatt különösen lehet szeretni a 90-es éveket. Az elmúlt 30 évből ez volt az egyetlen évtized, amiben a normális szexualitás hódított, ellentétben a 80-as évek  buziparádéjával és a jelenleg is tomboló, mindenféle aberrációt hírdető emo kultúrával. Az igazi egy One Hit Wonder Nightcrawlers ennek ellenére az akkori nosztalgiázók szimpátájáját próbálta elnyerni egyetlen slágerével, a legmélyebb nyolcvanas éveket idéző Push The Feeling Onnal. Míg minden más zenekar bombázó nőkkel/kidolgozott testű pasikkal próbálta magához édesgetni a rajongókat, ők randa picsákat és megkérdőjelezhető szexuális beállítottságú csávókat pakoltak a klipjükbe. Ennek ellenére ez a szám egy igazi slágerré vált, a kor bulijainak elengedhetetlen kelléke volt és mindenki jó kedvvel dúdolgatta a bugyuta dallamát és nevetséges szövegét. Lehetünk igazi homofób hőzöngők, ez zene még ma is jókedvet vált ki belőlünk. Kár, hogy felföldi bírkapásztoraink nem tudtak a Push The Feeling On után már semmi maradandót alkotni. Lehet, hogy már a VIVA és az akkori MTV vezérkara is jobbikos volt?

 

 


3 komment

Címkék: house buzik nightcrawlers

A bejegyzés trackback címe:

https://90es.blog.hu/api/trackback/id/tr411295313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.08.12. 05:51:22

Rohadt jó ez a szám, de igazából a dance remixei ütnek, azok ráadásul úgy, hogy alig kell keverni rajta valamit... Ennek megfelelően nem hinném, hogy van még szám, amit annyiszor feldolgoztak, mint ezt.
:)

elistvan 2010.08.19. 20:28:10

No igen, ha jól emlékszem, Pitbull ebből szűámnból csórta ela fődallamot. Egyébként azért volt a refrén szövege bugyuta mivel egy összevágott hangminta aminek semmi értelme. pedig mindenki belehall valami értelmeset.

elistvan 2010.08.19. 20:29:36

linkelem is azt említett videót: (Pitbull - Hotel room service) www.youtube.com/watch?v=Me17_uzP4Pk
süti beállítások módosítása