HTML

90

A 90-es évek sose érnek véget! Hubba-Bubba rágó? Prehistoric 2? Családi mozidélután a Disneyvel? Ugrin Emese? Hasbro? Talapa János? Tépőzáras védőszövet a BMX vázon? Mindez egy helyen! Zene, sport, számítógép, tévé, mozi, politika, közérzet, mindennapok, szigorúan szubjektíven.

90-es évek a Facebook-on

Ennyien olvastok

Friss hozzászólások

Kapcsolat

Ha valami ötleted, vagy észrevételed van akkor ide írj: 90esblog@gmail.com

Meat Loaf – I’d Do Anything For Love (But I Won’t Do That)

2009.07.21. 02:23 :: BrunszvikTeréz

Év: 1993

Nemzetiség: kanadai

A vad és kemény tuc-tuc betörése után a diszkópop már megállíthatatlanul terjedt, mi pedig boldogan lélegeztünk fel a tábori diszkó utolsó lassú számánál, hogy a Wind of Change korszaka egyszer és mindenkorra leáldozott. Immáron nem kellett hónaljjellegű, kamaszos denimszagban tétován lassúzni a több mint tizenkét perces koncertfelvételére, amiről mindenki pontosan tudta, hogy csak azért teszik be, hogy elég idő legyen a tapizáshoz. Szóval, amikor a remény már végkép veszni látszott, jött Meat Loaf, és elegyítette a Szépség és a Szörnyeteg klasszikus meséjét egy kis Operaház Fantomjával, meg némi nyúlással a Coppola féle Drakulából, létrehozva ezzel minden számítógépbuzi, pattanásos kamaszfiú álmát. Azaz a borzalmas ragyásképű szörny is találkozhat élete istennőjével, és az övé lehet. A tündérmesék legmegkapóbb eleme, hogy hiába csókolja meg a lány a szörnyet, az bizony szörny marad.

Mert Meat Loaf-ról elmondhatjuk, hogy vérbeli rokker, meg jó énekes, meg jó színész, de fehérlovas hercegnek, még többdioptriás VBK okozta delíriumon keresztül sem lehet nevezni. Valószínű ezért távozik a végén motorral, amúgy vadnyugatiasan, bele a naplementébe. Itt feltétlen meg kell említenünk gyönyörű partnernőjét, aki ugyan szép, de nem ő énekel, ruhája inkább semmi, mint valami. Ezúton is reméljük, hogy nem fázott fel a motoron, ezzel zavart okozva a mámoros mézeshetekben.

Aki nem hisz a mesés, igaz szerelemben, annak itt van ez:


8 komment

Címkék: meat loaf id do anything for love

A bejegyzés trackback címe:

https://90es.blog.hu/api/trackback/id/tr81257964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eurydice 2009.07.21. 15:43:25

Most találtalak meg benneteket, ide fogok járni nosztalgiázni!
Köszi-köszi-köszi

Bettie Page · http://90es.blog.hu 2009.07.21. 16:43:21

ááá erre mennyit koriztunk a műjégen!

Kurtz ezredes · http://gyuloltellensegeink.blog.hu 2009.07.21. 16:51:08

@Eurydice:
Mi köszönjük, és igyekszünk majd interaktívizálni az olvasóközönséget a közeljövőben! :)

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.07.22. 01:35:37

Basszátok meg. Elkezdődik, elkapcsolok. Visszakapcsolok 3 perc után, még mindig ez megy. El, vissza, percekig, soha nem lesz vége.

A nyálas szar mellé (csúnya is marad, igen) még motorozik is a dagadt faszi + sok hétig UK No. 1, akkor már kétségeim kezdtek támadni a britek ízlését illetően. Ma már nincs persze több kétségem.

Meat Loaf nekem a Harcosok klubjában tetszett a legjobban, hatalmas kráterrel a mellén.

BrunszvikTeréz 2009.07.22. 23:20:40

A Harcosok klubja ugyan sajátos romantikával rendelkezik, de kétségtelen, hogy MeatLoaf nem álom pasi. A motorozás a naplementébe, meg még inkább nem jó, mert szembe süt.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.07.23. 16:19:47

Meat Loaf Mázsás Bob volt, s marad.
Egyébként egyszer volt vele egy interjú, ahol azt mondta, hogy ő évekig járt pszichológushoz, mert nem bírta elviselni, hogy sztár. Szegény. :(

t.t. 2009.11.20. 18:27:11

ehhez a másodikpoén klipphez kötődik az egyik kedvenc al yankovich paródiám, az amúgy is idevaló 95-ös coolio - gangsta's paradise variánsa. itt a két link, akit érdekel:
www.youtube.com/watch?v=9oU_F0yS-Bo
www.youtube.com/watch?v=xo74Dn7W_pA

szerintem ez is az alapműveltség része :p

t.t. 2009.11.20. 18:27:52

és meat loaf-ot ne bántsátok, még ha ő inkább a 60-as évekhez tartozik is!
süti beállítások módosítása