HTML

90

A 90-es évek sose érnek véget! Hubba-Bubba rágó? Prehistoric 2? Családi mozidélután a Disneyvel? Ugrin Emese? Hasbro? Talapa János? Tépőzáras védőszövet a BMX vázon? Mindez egy helyen! Zene, sport, számítógép, tévé, mozi, politika, közérzet, mindennapok, szigorúan szubjektíven.

90-es évek a Facebook-on

Ennyien olvastok

Friss hozzászólások

Kapcsolat

Ha valami ötleted, vagy észrevételed van akkor ide írj: 90esblog@gmail.com

TNT – Titkos üzenet

2009.07.15. 15:21 :: Kurtz ezredes

Év: 1997

 

Ismét egy nagy-nagy magyar klasszikus. Egyértelműen ők szállították ’97 legnagyobb slágerét, nem is értjük tehát, hogy miért váltottak később jóval romantikusabb irányba. Ilyen vidám és ütős kis slágerek a menők, nem azok a művészinek szánt micsodák, amiket a túlzott celebesedés után próbál nekünk eladni a tar frontember. El ne felejtsük a 90-es évek legmenőbb budapesti épületét, a Rendőrpalotát!

 

 


1 komment

Címkék: tnt titkos üzenet

A bejegyzés trackback címe:

https://90es.blog.hu/api/trackback/id/tr391247616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bettie Page · http://90es.blog.hu 2009.07.21. 16:54:49

hahaha az egyik klipjében szerepelt egy ismerősöm, a pali, és rettentő menőnek éreztem magam a tnt egész pályafutása alatt ettől:)
süti beállítások módosítása