HTML

90

A 90-es évek sose érnek véget! Hubba-Bubba rágó? Prehistoric 2? Családi mozidélután a Disneyvel? Ugrin Emese? Hasbro? Talapa János? Tépőzáras védőszövet a BMX vázon? Mindez egy helyen! Zene, sport, számítógép, tévé, mozi, politika, közérzet, mindennapok, szigorúan szubjektíven.

90-es évek a Facebook-on

Ennyien olvastok

Friss hozzászólások

Kapcsolat

Ha valami ötleted, vagy észrevételed van akkor ide írj: 90esblog@gmail.com

Spice Girls – Say You’ll Be There

2009.05.29. 13:46 :: Papi83

Nemzetiség: angol

Év: 1996

Hölgy olvasóinknak (no meg a férfiaknak is) szeretnénk kedveskedni a ’90-es évek legmenőbb lánycsapatával. Bár az öt hölgyemény közül jó, ha hárman tudtak is énekelni, férfitársaim nevében bátran kijelenthetem, hogy a sorrend nálunk nem a hang alapján alakult ki, és furcsamód mindenki Gerivel vagy Victoriával kezdte a felsorolást…. Ki ezért, ki másért irigyelte akkoriban azt a nyálgép Spiceboyt, de persze a kolléganőket is szívesen vendégül láttuk volna egy üccsire.

Lányoknak füleket, fiúknak szemeket kinyitni, megjöttek a fűszeres lányok!


1 komment

Címkék: spice girls

A bejegyzés trackback címe:

https://90es.blog.hu/api/trackback/id/tr51150899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dódi 2009.11.18. 00:21:11

szerintem meg nagyon szépen tudtak énekelni, lásd Viva Forever. ők legalább mind igazi egyéniségek voltak, és a banda után is azok maradtak, nem úgy mint a futószallagon gyártott gagyi fiúbandák! :P
süti beállítások módosítása