HTML

90

A 90-es évek sose érnek véget! Hubba-Bubba rágó? Prehistoric 2? Családi mozidélután a Disneyvel? Ugrin Emese? Hasbro? Talapa János? Tépőzáras védőszövet a BMX vázon? Mindez egy helyen! Zene, sport, számítógép, tévé, mozi, politika, közérzet, mindennapok, szigorúan szubjektíven.

90-es évek a Facebook-on

Ennyien olvastok

Friss hozzászólások

Kapcsolat

Ha valami ötleted, vagy észrevételed van akkor ide írj: 90esblog@gmail.com

Sub Bass Monster - Gyulafirátót

2011.06.09. 19:33 :: Mr. Winston Wolf

Év: 1999

Sub Bass Monster örökzöld remekművében a kreatív, helyke, népiesch lokálpatriotizmus tükröződik, ami azért át van szőve némi öniróniával is. Ez a Veszprém megyei legény humorosan önérzetes választ ad a rátótiádákra, de fittyet hány Amerikára is, mert neki a falubeliek néptáncai, orgiái és bíróverései sokkal érdekesebbek, mint a Baywatch vagy a Dallas, nem beszélve a klip központi elemét képező csikótojásról. Ez a szám minket is megihletett hajdanán, a „Hajrá RAC!” a baráti társaságunk kedvelt harci kiáltása volt egy időben. Rátót City másik fontos üzenete az, hogy a külvárosi ivók mellett a falusi kocsmákban hangzanak el a legfontosabb aranyigazságok.


5 komment

Címkék: sub bass monster gyulafirátót

A bejegyzés trackback címe:

https://90es.blog.hu/api/trackback/id/tr692971401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TickTickBoom 2011.06.11. 12:27:05

Subb Bass Szabi (később Belgáék) volt felénk az egyetlen rapper, akit rockerként sem volt ciki hallgatni. Az optikailag kannásborszagú véglények legyintettek rá egyedül, de mondjuk Dopemanhez képest az ő szemükben is bocsánatos bűn volt. :)

uz 2011.06.20. 00:12:46

Sose szerettem, nem tetszett a faszi.

Adani 2012.11.14. 14:39:33

Már akkor is imádtam a rap zenét, és bár az Animal Cannibals volt az első együttes nekem 10-11 évesen, később meg jött Ganxsta Zolee és a Kartel, amit már csak azért is sikk volt hallgatni, mert csúnyán beszélnek benne, de Sub Bass Monstert meg azért imádtuk, mert jól nyomta a rappet és minden száma szólt valamiről és jól adta elő. Ez amúgy ma se változott egyetlen azon kevés rapperekből ,akik képesek csúnya szavak nélkül kegyetlenül őszintén megmondania frankót.
süti beállítások módosítása